5 Şubat 2013 Salı

Düzeltmece toparlamaca yıkamaca yağlamaca


Çok girip de yayın yapıyormuşum gibi filmleri,sinemaları,kitapları ayrı ayrı blogda tutayım diyordum.

Ne gerek var canım sanki bir blogu hallettik de diğerleri kaldı?

Neyse kısa sözün özü efendim derledim topladım artık tüm kayıtlar aynı blogda!

"Koalanin Güncesi" bize yeter de artar ;)

Öptüm şekerler..

40. Gebelik Haftası


(Resim internetten alıntıdır)


  Kız bebikler evvelden gelir tam zamanını doldurmaz yalanına kulaklarımı tıkadım beybi ;)

   Bu hafta 40.cı haftaya başlıyoruz ve minik kurabiyemin gelmeye hiç ama hiç niyeti yok.

   Geçen doktor kontrolümüzde doktorumuz bebeğimizin ortalama 52 cm ve 3700kg ağırlığına geldiğini söyledi ve boynuna dolanan kordonun bebişin aşağı yani doğum kanalına inmesini engelliyor olabileceğini söyledi. Bu durum bu haftaki kontrolde tam olarak netleşecekmiş. Yani bu ne anlama geliyor küçük bir sezercik gelebilir olabilirmi :D  Neyse hayırlısıyla gelsin de kuzum biz hazırız herşeyimizle.
 
   Zaman yaklaştıkça insanların "Bebek daha doğmadı mı soruları" beni germeye yetiyor. Doğmadı arkadaş! demekle "Ayyy doğuramadın gitti sendeeeeeeeeeeeeeee" diye karşılıklı tuhaf diyolaglar gerçekten de komik kaçıyor. Bir de arada hamile olmasına rağmen kalkıp "Kaç gün kaldı doğurmana?" diye saçma sapan arkadaşlar da yok değil. Ne bileyim ben??? Bilsem ona göre fink atarım doğurcağım gün usul usul hastaneye gider pırttt diye doğurur gelirim ama değil mi?
 
   Neyse şekerler bu aralar stres,heyecan ve korku hepsi bir arada. Bakalım film nasıl devam edecek heyecanla bekliyoruz, siz de mısırınızı patlatın ve baş koltuğa oturup bizi izlemeye devam edin anacım =))) Öptüm şekerler...
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...