22 Aralık 2012 Cumartesi

Buse'ye kavuşmaya yaklaşık 6,5 hafta kala(Gebelik haftası 33,5)


     Evet kızıma isim arayışım sona erdi. Artık onunla konuşurken ismiyle hitap ediyorum. Tabikide onun da kendi ismini bilmesi lazım. Bende her zaman masumluk saflık duygularını uyandıran ve çıtı pıtı kız çocuğunu anımsatan Buse ismine eşimle beraber karar verdik. Ve tabiki de tek isim olacak. Biz çok sevdik umarım kendisi de dünyaya geldiğinde hoşlaşır. Malum insanın kendi ismini seçme şansı bulunmuyor.
 
     Gelelim sat'a göre 33, doktorumun ultrasonuna göre 34.üncü gebelik haftasının sonuna. Geçen hafta kontrolümüz vardı. Doktorumuzun söylediği üzere Buse'nin kilosu 2200 ortalamasına yaklaşmış ve boyu da tahmini 43-44 cm arasındaymış. Maşallah biraz tontiş gözüktü gözüme :) Bu arada aldığım 15 kiloyu fazla bulan (ki yakın çevrem bu 15 kiloya inanamıyor!) doktorum daha dikkatli gitmemi önerdi :( Aslında genel itibariyle bakıldığında aşırı görünen bir kilo olmamasına rağmen göbeğimin açık ara farkla önde gittiğini kabul etmem gerekiyor! Kalçalar hafif doldu ve tabiki de az birşey yanaklarım. Onun dışında çok şükür ki ödem ya da şişlik yok vücudumda. Bakalım son haftalara az kaldı. Umarım bundan sonra çok kilo almam. Gerçi yediklerimin arasında tuzlu,şekerli yada hamurlu pek birşey bulunmuyor ama işte bebek büyüdükçe de ağırlaşma devam ediyor. Bakalım hayırlısı diyorum.
 
 
 

     Bu arada bebek hazırlıklarımız tamamlandı artık geriye ıvır zıvır minik şeyler kaldı. Onları da boş vakit buldukça tamamlarım ne de olsa acelemiz yok ;)


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...