30 Ağustos 2012 Perşembe

Çatır çatır çatlamamak için tercihim;


Aslında bu konuda çok takık değilim diye düşünüyordum ama gün geçtikçe şöyle bir düşündüm ve son dakikada sürülen kremlerin hiçbir işe yaramayacağı kanaatine vardım.

Kız anaya benzer lafına bakarak hemen telefona sarıldım ve annemin herhangi bir yağ, krem kullanmadan çok çatlamadığını öğrendim.

Bu duruma tabiki de çok sevindim ama annem çatlamadıysa bende çatlamıcam efenim demek istesem de bir önlem almanın şart olduğu kanaatine vardım.

Yaptığım araştırmalarda Lierac, Mustela ürünlerinin çok tercih edildiğini farkettim.

Fakat yeni doğum yapan arkadaşlarla yaptığım sohbette Lierac kullananların yine de çatladığını öğrenince soğudum bir anda. Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama işte bir anda nane molla oldum ne yapalım.

Neyse eşimin yurtdışında olduğu bir günde Burt's Bees markasını keşfettim. Tamamen doğal olduğu ürünlerin yurtdışındaki satış ve yorumlarını okuyunca hah dedim bunu almalıyım.






Eşim ürünü bulmuş ve13$ gibi bir fiyatta olduğunu bana söyleyince 2 adet aldırıverdim . Yanlız Türkiye'de bu ürünün fiyatı 89TL  gibi birşey. Eşim bir de Mustela 'nın doğum öncesi çatlak oluşmasını önleyici kremi ile doğum sonrası çatlakları hızla iyileştiren setini almış. Sanırım o da çatlamamı istemiyor =)))))))



Şuan bu konuda konuşmak boş aslında. Hergün düzenli Mama Bee'i kullanıyorum. Doğumdan sonra bu konu hakkında konuşmak bu konuda araştırma yapanlara daha iyi bir refereans olabilir ;-)


2 yorum:

  1. Peki çatladınız mı? Mesela benim annemde bir tane çatlak çizgiiii yada bir gram tüy yok ama maalesef baba tarafıma çekmişim sürekli kilo alıp verdigim icin catliorum hep. Bari hamile kalınca göbegim dilan catlamasin istemiorum artk heryerim cizgii oldu. :(( ben ig den meles

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım ben çatlamadım ama bünye meselesi bu. eger normalde çatlıyorsan muhtemelen o süreçte de çatlayabilirsin :(

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...