13 Mayıs 2013 Pazartesi

Hipp Bebek Kulübü Hediyesi

Hipp bebek kulübünden bugün kargoyla aşağıdakiler geldi. 



Paketin içerisinden 1 adet mavi renkli plastik mama kaşığı , 1 adet tek kullanimlık rezene cayı, 1 adet yenidogan organik bebek sütü ve tanıtıcı 2 broşür ile bir adet bebek kartı çıktı. Gönderi için tesekkur ediyoruz. Hemen rezene çayını hazırladım. Granüllü oldugu icin hazırlanması kolay ve diger rezene çayları gibi ağır kokmadigindan içimi de kolaydı.

Hipp organik bebek sütünü ise daha önce denemiştim fakat o dönem Buse çok çıkardığı için mamayı değiştirmiştim. Bakalim tekrar deneme fırsatı olacak bizim icin.

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Bezler diyarından bildiriyorum :)





      Daha önceleri hobi yaptığım için bloğumu inceleyenler biran ne oluyor yahu orada? Bu kız iki ahşap boyadı arkasından bir bebe geldi ve bloğun içeriği dağıldı diyebilirler. Korkmayın efendim taşındıktan ve işleri düzene koyduktan sonra hobiciklerime geri dönüş yapmayı bende istiyorum. Şahsen çok özledim kendilerini. Hatta geçen gün keşke keçeler yanımda olaydı iki anahtarlık yapıverirdim diye geçirdiğim bile oldu :) Neyse bugünkü mevzumuz anne adayları için bez durumları.
         Daha önce bahsettiğimi hatırlıyorum en başından beri Prima Premium Care kullanıyoruz. Çok hesaplı olduğunu söyleyemem ama kampanya yapıldığında ihtiyaca binayen stok yapıyorum =) Şimdiye kadar 1 numaralı yenidoğan bezinden 6 paket, 2 numaralı bezden 3 paket ve 3 numaralı bezden 2 paket bitirmiş bulunmaktayım. Tabi bu yazdıklarım bebeğin kilosuyla doğru orantılı olarak değişiyor, herkeste aynı olacak diye bir kaide yok. Ama en azından bir fikir oluşturabilir ;) Sık tüketimin bir nedeni de altını her pislettiğinde viyaklayan bir bebeğe sahibim =) Buse sağolsun beni uyararak altını değiştirmemi belirtiyor. Her bebekte bu durum farklılık gösterebilir ;) 
           Sevgiyle kalın :)


7 Mayıs 2013 Salı

Kararsızlık!!!

En büyük istediğimdi dünyaya gelmesi. Çıtı pıtı kıvamında bana benzeyen bir kız çocuğu. Çok şükür oldu. Zaman da su gibi akıp geçti.

Şimdi işe tekrar başlamak için sayılı günün kaldı. Dolayısıyla stresler beni basmaya başladı! Her bir ağızdan farklı fikir yumakları ayağıma dolanıyor. İki gün önce bebegin olsa biz bakarız diyen ebeneynler güvercinler gibi takla atarak uzaklaşmaya başladı. Uzaklastiklari yetmezmis gibi bir 'Sakın bakıcıya verme el kadar yavruyu' muhabbetleri filan da ayrica insanin asabını bozmuyor degil! Eee ne yapıcaz hacı? Siz bakmıyorsunuz bakıcı da istemiyorsunuz işi mi bırakalım??? Cevaplar aynı kapıya geliyor ki ücretsiz izin almak :( ufacık bebegi büyütmek için sudaki balık gibi çırpınmaya başlıyorum. Bu olayın manevi oldugu kadar maddi boyutu da önemli. Neticede alışageldiginiz yaşam tarzına bir anda farklı yön veriyorsun hem de kendi arzularını es geçerek! Ana yüregi bu durumda devreye giriyor. İleride keşke dememek adına mantıklı karar vermeye çalışıyorum. Ama şimdiden bu konuda yıpranmaya basladım bile! Yasamak zor bir de bebe gelince dünyaya daha zor :( Allah bu durumda olan herkese sabır ve sevgi versin başka tûrlü içinden çıkılamaz.

İyi geceler!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...